Piggå du me?

Hei alle dere fantastiske mennesker.

I dag lanserte vi en video i et prosjekt jeg har vært en del av siden begynnelsen av mars. Det er et prosjekt som er et prosjekt for å hjelpe unge mennesker ut i arbeid. Det er et prosjekt som virkelig burde spres utover i landet.

Man trenger alle gode krefter for å brygge en fremtid sammen med ungdommer. Vi har sett i pandemien at stadig flere mennesker sliter og spesielt mange unge mennesker og de unge sliter spesielt med å komme seg inn på arbeidsmarkedet. jeg kommer til å legge ved en video lengre ned i innlegget.

For meg har dette prosjektet gjort underverker for min psykiske helse, og den har gitt meg så utrolig mye mer. Jeg har blant annet også fått meg en sommerjobb ved Arendal Herregaard Spa & Resort i spa avdelingen. Jeg har en lidenskap for hudpleie og spa produkter og har jo fått en helt fantastisk og flott mulighet.

Jeg har blitt kjent med så mange kule mennesker som har beriket mitt liv til det makismale og for en forvandling et slikt prosjekt har gjort med de forskjellige Ungdommene som har fått en sommerjobb gjennom dette prosjektet.

Lag deg en nydelig og helt fantastisk dag. Det fortjener du! <3 :)


Følg meg i sosiale medier og nettbutikken min (My Forever)

Facebook

Instagram

My Forever (nettbutikk)


Mange Klemmer og Hjertelig hilsen fra


Kenneth :)

Liker

Kommentarer